Home

Notre damen kellonsoittaja the bells of notre dame

The Hunchback Of Notre Dame - The Bells Of Notre Dame (Finnish

Notredamen kellonsoittaja esitys oli täydellinen! Hienoa huomata, että Suomessa osataan tehdä upeita musikaaleja, ja lavasteet ihan huippuluokkaa! Ei kyllä yhtään kalpene maailman-esityksille! Muutenkin kaikki järjestelyt toimi hyvin, ja  henkilökunta tosi ystävällistä, kiitos kaunis!Huikea esitys, olette onnistuneet roolituksessa, lavastuksessa, äänessä ja visuaalisuudessa! Napakymppi, haluaisin tulla uudestaan katsomaan.Olimme vaimoni kanssa katsomassa Notre Damen kellonsoittajaa lauantaina 4.1. Odotukset olivat korkealla, sillä Disneyn elokuvaa on lapsena katsottu paljon. Kaikki odotukset kyllä lunastettiin, aivan huikea esitys! Kylmät väreet tuli heti esityksen alussa kuoron aloittaessa! Jokainen roolisuoritus oli erinomainen!“Kun katsoo Notre Damen kellonsoittajaa, unohtaa olevansa teatterissa. Musikaali on niin upea ja kokonaisvaltainen elämys, että tuntuu kuin hengittäisi katedraalissa, kaduilla ja kaltereiden takana.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Eeva, Tiina Laaninen Results of Tags Notre Damen kellonsoittaja 2. Loading... The Hunchback of Notre Dame 2. Now that Frollo is gone, Quasimodo rings the bell with the help of his new friend and Esmeralda's and Phoebus' little son, Zephyr

Notre Damen kellonsoittaja - YouTub

Upea esitys ja mahtavia näyttelijäsuorituksia. Hurmaavan inhimillinen kellonsoittaja. Lavasteiden voimalla teatteri muuttuu katedraaliksi. Ihana elämys koko perheelle! Suurkiitokset!Näytelmä oli superhyvä,. mutta miksi äänentoisto oli niin vahva. Laulun sanoista olisi ehkä saanut paremmin selvää hiukan hiljemmalla äänen volyymillä? Upeat lavasteet ja mm hienoja yksityiskohtia, joista parvella nautimme.Hieno esitys. Upea ääni Esmeraldalla. Mahtava kuoro, 86v tätini kysyi ovatko patsaat oikeita niin hiljaa ne parvella seisoivat. Hän ei oikein kuullut kaikkea koska istuimme parvella. Ja induktiosilmukka on vain alhaalla ja meillä oli viimehetken liput. Häntä loukkasi ristin kantaminen tai sen päällä makaaminen. Lavasteet olivat modernit ja äänimaailma vaikuttava. Savu ja  katku kävi kurkkuuni , kun on astman ahtautta. Onneksi se oli lopussa ja kun istuimme reunalla pääsi pian tulipalosta hengittämään käytävälle. En ole ennen käynyt Tampereen teatterissa, tämä oli positiivinen kokemus. Hienoa työtä. Kiitos.

Notre Damen kellonsoittaja - Tampereen Teatter

Login access is disabled

Teatterin koko antaa ihanan läheisen lähestymistavan yleisön ja näyttelijöiden välillä. Lavasteet loistavat. Liikkuminen sujui hyvin, vaikka näytäntö oli loppuunmyyty.  Ilmastointi toimi hyvin. Kiitettävä kokemus. Ja itse esitys vei sydämen ❤️Notre Damen kellonsoittaja oli koskettava ja vavahduttava teatterikokemus. Koko kokonaisuus oli mietitty tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Lavastuksessa oli tehty äärimmäisen hienoa työtä.

Video: Notre Damen kellonsoittaja Tumbl

The Hunchback Of Notre Dame: An Original Walt Disney Records Soundtrack

Kiitos mahtavasta elämyksestä, näytös oli tosi upea, lavasteet ällistyttävän hienot, sekä musiikki, että näyttelijäsuoritukset mahtavia.Esitys oli upea, täydellinen!  Ei siis mitään parannettavaa.  Lavastus oli nerokas ja kekseliäs.  Kuoro ansaitsee erityiskiitoksen, kylmät väreet kulkivat sitä kuunnellessa. Istuimme vielä parvella, lähellä.  Kiitokset Oulusta, tulemme vastakin!

Notre Damen kellonsoittaja (vuoden 1996 elokuva) - Wikipedi

The Hunchback of Notre Dame (OST) - Soi näin Notre Dame

 1. “Notre Damen kellonsoittaja on viiden tähden musikaali: ”Katsojan ei tarvitse muuta kuin pitää aistinsa auki”. Tampereen Teatterissa paneudutaan esitykseen niin huolella, että katsojan silmissä koko teatteri muuttuu katedraaliksi.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helsingin Sanomat, Lauri Meri
 2. Kiitos aivan mielettömän hienosta esityksestä ja mahdollisuudesta nähdä se! Olimme vaikuttuneita, liikuttuneita ja iloisia siitä kuinka hieno teatterin lumo voikaan olla. TT on niin upea ja intiimi teatteri, jossa katsoja pääsee aina osalliseksi esityksestä aivan ainutlaatuisella tavalla.
 3. Näin näytelmän sekä permannolta (rivi 12) että parvekkeelta ja ehdottomasti parempi parvekkeelta. Permannolta katsottaessa jää näkemättä hienot ylälavasteet sekä kuoro, ja vähän tylsä katsoa ruudulta ylhäällä tapahtuvat kohtaukset.+ upea viiden tähden musikaali Notre Damen kellonsoittaja hienosti
 4. Upea kokemus! Taidokkaat lavasteet ja upeat esiintyjät laidasta laitaan!! Täyden kympin ilta- kannatti ajaa pääkaupunkiseudulta nauttimaan musikaalielämyksestä!

Notre Damen kellonsoittaja (engl. The Hunchback of Notre Dame) on vuonna 1996 valmistunut Disneyn animaatioelokuva, joka perustuu ranskalaisen Victor Hugon vuonna 1831 julkaisemaan romaaniin Pariisin Notre-Dame. Tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun Pariisiin “Disneyn Notre Damen kellonsoittaja -musikaali avautui Tampereen Teatterissa kaksi viikkoa sitten, ja Georg Malviuksen ohjaama esitys on kerännyt jo pitkän liudan ylistäviä arvioita. Eikä ihme, sillä tarina on hyvin vaikuttava ja toteutus huippuluokkaa.” IsyyspakkausHuippuhyvä kaikkinensa, roolisuoritukset, ohjaus, tekniikka… tähän asti parhainta teatteria Tampereella. KIITOS!olimme eilen äidin 70-vuotissyntymäpäivien kunniaksi katsomassa Notre Damen kellonsoittajaa. Koko kokemus oli aivan upea niin omasta kuin äidinkin mielestä. Lavastus oli uskomattoman hieno, kääntyvät patsaat sivuissa oli huikea ratkaisu, samoin “elävien patsaiden” todella oikeannäköinen maski ja vaatetus. Laulu oli täysin oopperatasoa! Näytelmä oli kiinnostava, jännittävä, tunteisiin käyvä – vei täysin mukanaan. Väliajalla pääsimme nopeasti ostamaan tarjoiluita vaikka ennakkotilausta emme olleet tehneetkään. 150 pistettä (kun skaala 1-10) niin roolituksesta, ohjauksesta, lavastuksesta, musiikista kuin tarjoilun sujuvuudestakin. Ilta kuului elämäni parhaisiin teatterielämykseen Sademiehen kanssa – pidin todella paljon Sademiehestä mutta tämä veti kyllä vieläkin paremmaksi. Kiitos! Seuraavaksi sitten tädin 71-vuotisjuhlat, taidamme tulla teatteriin 🙂

Горбун из Нотр-Дама (1996) - Release Info - IMD

En ole koskaan aiemmin nähnyt näin mykistävän hienosti lavastettua musikaalia, ei edes Nykissä tai Lontoossa. Muutenkin musikaali oli jäätävän hyvä, täydellistä heittäytymistä esiintyjiltä. Huikea huikea show.Loistava esitys – näyttelijäntyö, musiikki, tanssit, lavasteet, valot ensiluokkaiset ja ohjaus tietenkin.Notre Damen kellonsoittaja : todella elämys myös kolmelle hyvinkääläiselle ystäväporukalle. Vaikka teatteri oli täynnä niin kaikki sujui mallikkaasti.

Näytös oli henkeäsalpaavan upea! Väliaiakatarjoilut olivat herkullisisa ja, ihme kyllä, ei tarvinnut jonottaa lainkaan! Voin ehdottomasti suositella lämpimästi kaikille ystävilleni!Kaikki ylisanat on jo käytetty , jos asuisimme lähempänä tulisimme uudelleen katsomaan esityksen. Mikään matka ei ole liian pitkä kun tällainen esitys on mahdollista kokea. Terv. Kemistä

Notre Damen kellonsoittaja 2 Putlocke

 1. “Dotre Damen kellonsoittaja musikaali oli järisyttävän hyvä. Mitä heittäytymistä, mitä näyttelemistä, koreografia, asut, kuoro, soittimet, kaikki viimeistä piirtoa myöten täydellistä. Dotre Damen kellonsoittaja kokonaisuudessaan on paras musikaali mitä olen ikinä kokenyt.” Tiia K – Minäkö keski-ikäinen?
 2. Kiitos upeasta Notre Damen kellonsoittajasta! Olimme 13.9. ensi-illassa poikani kanssa. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kaikille tarjoillut kuohuvat oli mukava yllätys. Useissa paikoissa ensi-ilta kuohuvat tarjotaan vain kutsuvieraille / medialle ja me omalla rahalla tulleet ostamme alkumaljankin itse. Teillä tunsimme olevamme yhtä tärkeitä katsojia, vaikka olemmekin ”taviksia”. Pieni asia, joka tuntui hyvältä, kiitos teille! Ihailimme erityisesti esityksen lavastusta ja puvustusta, kuinka upeaa ja oivaltavaa työtä, wau! Ja onhan Petrus ihan mielettömän taitava omassa roolissaan, kuten koko työryhmä. Ollaan tulossa uudemman kerran katsomaan tätä upeaa esitystä!
 3. Esitys oli upea ja nautittava! Taitavat näyttelijät ja kokonaisuus, jonka olisi voinut katsoa uudelleenkin. Lavastus oli toteutettu hämmästyttävän hienosti ja yksi mieleen painuvista yksityiskohdista oli parvella laulava “patsaskuoro”. Parannettavaa ei tule mieleen.
 4. Esitys oli upea. En kyllä muista, että olisin koskaan nähnyt missään esityksessä niin puhuttelevia lavasteitapuhumattakaan näyttelijöiden suorituksista.
 5. Olimme sattumalta näytöksessä jossa sekä Quasimodon että Esmeraldan roolissa oli paikkaaja, 6.2.2020 illalla. Molemmat paikkaajat onnistuivat hienosti!
 6. In 15th century Paris, Clopin the puppeteer tells the story of Quasimodo, the misshapen gentle-souled bell ringer of Notre Dame, who was nearly killed as a baby by Claude Frollo, the Minister of Justice. But Frollo was forced by the Archdeacon of Notre Dame to raise Quasimodo as his own
 7. olen nähnyt!

Notre Damen kellonsoittaja Disney Wiki Fando

Kaikin puolin erinomainen esitys. Näyttelijöiden työ, lavastus, äänet, valot, ohjaus ja mitä kaikkea muuta. Tulen katsomaan toisen kerran 👍Kiitokset huippuluokan esityksestä! Olimme myös oikein tyytyväisiä kaikkiin järjestelyihin. Ostin nuo päästyliput miehelleni joululahjaksi, kävimme myös syömässä hyvin La Tavola Italianassa ja yövyimme Hotelli Villassa. Kannatti ajella Espoosta Tampereelle nauttimaan tuosta kaikesta!Aivan upea esitys kaikin puolin. Olin ihan haltioissani, että sain kokea esityksen jonka muistan pitkään. Paikkani oli parvelta toiselta riviltä, siis vielä loisto paikkakin. Kuoro lauloi vieressä ja lavalle näkyi hyvin. Suuret kiitokset vielä kerran , onnistuitte mielestäni täydellisesti. Käsiohjelma oli myös vertaansa vailla.Seurueemme (minä 40v, poikani 13v ja äitini 60v) pidimme kaikki esityksestä. Ehdottomasti yksi parhaista näkemistämme. Eturivin paikat olivat samaan aikaan hyvät ja huonot; huippupaikat nähdä mm. ilmeet, mutta niskat oli koetuksella varsinkin kohdissa, joissa tapahtumia oli ylhäällä. Väliaikatarjoilut olimme tilanneet ennakkoon ja se ehdottomasti kannatti. Kiitos, ja tulemme  varmasti uudelleen.

Esitys oli upea, ja lavasteisiin oli nähty vaivaa. Hieno kokemus, vaikka lippujen hinnat ikävä kyllä tuntuivat kalliilta. Mutta muuten tämmöistä esitystä oli ilo katsella, kun se oli tuotettu ammattitaidolla, ja näyttelijät osasivat hommansa myös laulamisen osalta, varsinkin Petrus Kähkönen. Kiitos siitä. Notre-Dame de Paris, referred to simply as Notre-Dame, is a medieval Catholic cathedral on the Île de la Cité in the 4th arrondissement of Paris Onnistuitte kaikessa – paitsi säässä  – mutta sehän ei ole teidän päätettävissänne! Paras oli esitys: upea, huikea, tunteellinen. mukaansatempaava – täysi kymppi plussa taas kerran!

O Corcunda de Notre Dame - The Bells Of Notre Dame - VAGALUM

 1. Teatteri-ilta oli kaikin puolin onnistunut. Lipuntarkistus sujui mutkitta, ja tunnelma oli hyvä. Itse musikaali oli jälleen kerran todella hieno. Näin esityksen jo toisen kerran ja harkitsen meneväni katsomaan sen vielä kolmannenkin kerran, niin mahtavasta musikaalista on kyse. Näyttelijät ovat vireessä, laulunumerot todella nautinnollista kuultavaa ja lavastus silmiä hivelevää. Notre Damea ei tarvitse lähteä välttämättä Pariisiin asti katsomaan, niin hulppean hienosti katedraali on saatu näytelmässä kuvattua. Suosittelen musikaalia ehdottomasti sekä lapsille että aikuisille.
 2. Notre Damen kellonsoittaja oli hieno esitys.  Musiikki hyvää ja laulajat ammattitaitoisia.  Näyttelijät  osaavia ja taitavia.  Kolmannelle riville tuli savu turhan väkevästi.  Miten näyttelijät pärjäävät, kun katsojatkin joutuivat yskimään?
 3. Hieno toteutus visuaalisesti ja tunnelmallisesti. Hyvä työryhmä. Noin yleisesti ottaen draamanäytelmät on kiinnostavampia kuin musikaalit. Lippuhintakin hirvittää musikaalissa vaikkei olekaan niin korkea kuin Helsingissä. Eipä siellä ole tullut katsottua muita kuin perusnäytelmiä. Kaikenkaikkiaan olen ylpeä Tampereen Teatterista.

The Bells of Notre Dame! by Notre-DameDeParis on DeviantAr

Esitys oli mitä vaikuttavin. Ryhmämme oli kokonaisuudessaan esitykseen (Notre Dame) erittäin tyytyväinen. Henkilökunta eri puolilla oli avulias ja positiivinen.Kiitän koko ryhmän puolesta upeasta esityksestä la 15.2.  Tämä oli yksimielinen mielipide bussissa kotimatkalla.  Lavastus oli vaikuttava, ja tietysti roolisuoritukset, ennen kaikkea ihailimme Petrus Kähkösen fyysisesti vaativaa suoritusta! Emme onnistuneet varaamaan väliaikatarjoilua, mutta onneksi “alakerran” väliaikatarjoilu toimi todella hyvin, joten emme jääneet ilman juomia ja leivonnaisia.  Tulisimme mielellämme useammin Tampereen Teatteriin, mutta välimatka aiheuttaa bussikustannuksia, joten joudumme valitsemaan vain “helmiä”.

477193 NOTRE DAMEN KELLONSOITTAJA - VGMd

Notre Damen Kellonsoittaja - Elokuvat Google Playss

 1. Results of Tags Notre Damen kellonsoittaja 2. The Hunchback of Notre Dame 2. Now that Frollo is gone, Quasimodo rings the bell with the help of his new friend and Esmeralda's and Phoebus' little son, Zephyr
 2. Taitavasti tehty esitys, viimeistä yksityiskohtaa myöten. Patsaat oli ihanat. Kertoja myös mieletön. Puhumattakaan muista rooleista, Lari, Petrus niin ihania.
 3. Mieliinpainuva esitys. Hienot näyttelijäsuoritukset! Kyyneleitä ei mitenkään voinut estää enää lopussa… Ihanaa, että panostetaan lavasteisiin ja kuorolauluihin. Kaikki tämä yhdessä kohotti meidät katsojat hetkeksi korkealle arjen yläpuolelle. KIITOS!
 4. Kellonsoittaja oli huikee kokemus ihan kaikilla aisteilla  Ja Teatteri Viihtyisä täynnä positiivista ilmapiiriä  Ensimmäinen Visiittimme  Tampereen Teatterissa Onnistui kaikin puolin ,,ihania ihmisiä,,,,,Ystävällistä henkilökuntaa ja kiva fiilis/kokemus kaikinpuolin 
 5. Kiitos, oli aivan erinomainen Notre Damen kellonsoittaja. Vuosi sitten katsoin Anna Kareninan, seki oli hyvä.
 6. Victor Hugo(1802 - 1885). Название. Notre-Dame De Paris (1042k). BOOK SEVENTH Chapter 1. The Danger of Confiding One's Secret to a Goat Chapter 2. A Priest and a Philosopher are two Different Things Chapter 3. The Bells Chapter 4. ~ANArKH~ Chapter 5. The Two Men Clothed in Black..

Notre Damen kellonsoittaja

Notre Dame de Paris or Notre Dame Cathedral, is a Roman Catholic cathedral church with gothic Like most churches, the Cathedral of Notre Dame is also made with shapes of longitudinal cross The third level are two identical towers where the church bell is located. In north tower, there are eight.. Esitys oli mukaansa tempaava, hyvät roolisuoritukset kaikilta, hyvä musiikki ja vauhdikkaat tanssiesitykset. Virkistävä teatterikäynti! Lavasteissa, puvustuksessa ja tehosteissa nähty paljon vaivaa.“Notre Damen kellonsoittaja on huikea. Heti alkukohtaus salpaa hengityksen” Tamperelainen, Katariina FlemingNotre Damen Kellonsoittaja 8.2.20. Loistava, henkeäsalpaavan upea esitys. Lämmin kiitos koko työryhmälle. Notre Damen kellonsoittaja II (engl. The Hunchback of Notre Dame II) on vuonna 2002 vain VHS:nä ja DVD:nä julkaistu animaatioelokuva, joka on jatkoa vuonna 1996 julkaistulle Notre Damen kellonsoittajalle. Hahmot perustuvat Victor Hugon romaaniin Pariisin Notre-Dame

Video: The Bells of Notre Dame from 'The Hunchback of Notre Dame

Aivan upea esitys! Vuosiin ei ole tullut vastaavaa eteen. Upeat lavasteet, upea puvustus, musiikki ja näyttelijät, kaikki oli nappiin. Mukana oli myös 11v. tytär, joka oli myös aivan haltioissaan! Tuhannet kiitokset!Loistava, upea kokonaisuus! Huikeat lavasteet, upeat kivipatsaat, mustalaistanssijat. Alussa luotiin hienosti tunnelma siitä että yleisö oli Notre Damessa. Näyttelijätyö loistavaa🙂 Three distinct culinary experiences await you at Notre Dame of Jerusalem. From our world famous Rooftop Cheese & Wine Restaurant offering majestic views, to our Allegro Cafeteria serving comfort international foods. Coming with a large group? Try our tasty buffet dining room for breakfast, lunch.. Haluan kiittää jälleen elämyksestä jonka Notre Dame sai aikaan. Näin pidemmän matkan päästä tullessa ei koskaan pety ohjelmistoon. Uusia varauksia jo onkin ja monta vanhaa takana. This direct-to-video sequel to Disney's The Hunchback of Notre Dame finds Quasi (voiced once again by Tom Hulce) falling in love with a magician's assistant while attempting to foil that same magician's plan to steal his bells. Previous cast members return (Kevin Kline, Demi Moore, Jason Alexander)..

Notre Dame - Bells Of Notre Dame Lyrics Genius Lyric

Olimme ensimmäistä kertaa Tampereen teatterissa, ja oli erittäin miellyttävä kokemus. Napakka näytelmä ja näyttelijät suoriutuivat varmaotteisesti eikä tylsää hetkeä ollut. Mieheni ihastui lisäksi erityisesti lavasteisiin, jotka olivat todella upeita. Tampereen teatterissa on jollain tavalla samanlaista kuin Åbo Svenska teater:issa, jossa olemme käyneet usein. Sama kotoinen tunnelma! Belle (qasimodo, Frollo, Phoebus) Notre-Dame de Paris 4:47320 kbps Пора соборов кафедральных (gringoire) Notre-Dame de Paris 3:19320 kbps

Koko ryhmämme oli haltioissaan musikaalin upeasta ylöspanosta ja esityksestänne kokonaisuutena. Kerhon sihteerinä sanon oman mielipiteeni, että musikaali oli yksi parhaista näkemistäni musikaaleista. Toinen tähän verrattava esitys oli mielestäni teillä joitakin vuosia sitten mennyt Les Miserables.Kävimme katsomassa Notre Damen kellonsoittajan la. 7.3. Se oli aivan käsittämättömän upea! Musiikki, laulut, lavastus, puvustus, valot, muut tehosteet. Meillä oli odotukset aivan huipussaan, mutta löitte ne 6 – 0. Tällä jaksaa taas koko vuoden eikä tällainen esitys itse asiassa unohdu milloinkaan. Suuri kiitos ja isoa kättä!Esitys oli todella fantastinen: koska tila itsessään oli aika pieni, tuntui näytös hyvällä tapaa intensiiviseltä, kun välillä esiintyjät saattoivat olla esim. näyttämön reunoilla, lähellä katsojien penkkejä. Laulut oli sovitettu hyvin suomeksi ja ne kuuluivat hyvin. Esitys piti otteessaan koko ajan – harvoin itken teatterissa, mutta lopussa kyyneleet valuivat, kun vahva show oli ohi.Tampereen teatterin verkkoasiointi ja palvelu teatteri-iltana ovat moitteettomia ja mikä tärkeintä – itse esitys nytkin erinomainen. Se, missä olisi toivomiseen varaa, koskee teatterin aula- ja ravintolatiloja. Tilojen ahtaus on olemassa olevissa rakenteissa vaikeasti korjattava ongelma, mutta kieltämättä hieman heikentää teatteri-illan elämystä.Oli viihdyttävä ja koskettava esitys! Kiitos! Kuulolaite korvassa oleva viiskymppinen ystävämme ei viidennellä rivillä saanut oikein sanoista selvää…ja meillä muillakin välillä vaikeuksia… Väliaikatarjoilut toimivat hyvin ja leivokset maistuivat hyvälle, kiitos!

Esitys oli ehdottomasti parhaita, mitä olen nähnyt. Se oli viihdyttävä ja visuaalisesti hyvin toteutettu. Esittäjät suoriutuivat lauluosuuksistaan hyvin. Tampereen teatterin kulissirakennelmat yllättävät joka kerta: tila on pieni, mutta toimii erinomaisesti näytelmää tukien.Kiitos hienosta elämyksestä! Uskomattomat lavasteet, huippu kuoro ja musiikki. Näyttelijät ylsivät parhaimpaan. Täydellinen ilta!Notre Damen kellonsoittaja oli mahtava esitys. Istumapaikoilta näki hyvin ja tuli tunne, että oli itsekin siellä tapahtumien keskellä. Teatterissa on intiimi tunnelma.  Erityiskiitos mahtavalle kuorolaulannalle. Väliaikatarjoilun leivokset olivat aivan suussasulavia. Tulemme varmasti uudelleen!

Hunchback of Notre Dame - Bells of Free Listening on SoundClou

 1. Loistavasti toteutettu esitys! Visuaalinen kaikin puolin ja tarkkaan harkittu kokonaisuus. Musiikilla luotu tunnelma sai pitämään katsojan mielenkiinnon yllä läpi esityksen. Heittämällä yksi parhaimmista esityksistä!
 2. Kiitos mahtavasta esityksestä! Musiikki ja laulu sai ihon kananlihalle ja kylmät väreet kokemaan kropassa! Aivan upeaa ja liikuttavaa! Kiitos!
 3. ollut väärä, kun mielikuva hieman väkisin väännetystä suomalaisesta huumorista tulee ensimmäisenä mieleen ajatellessani teatteria. Tämä kokemus oli kaiken kaikkiaan aivan huikaiseva; lavastus, näyttelijät ja ohjaajan luoma kokonaisuus olivat täysin omassa luokassaan. Erittäin isot kiitokset mahtavasta elämyksestä, täytyy tulla taas uudestaan!

Notre Dame -esitys la 4.1., upea esitys! Pieni teatteri ja kaikki toimii, myös vaatesäilytys, vaikka tilat ovat pienet.Musikaali oli todella loistava, mutta harmillisesti vuorosanat jäivät ajoittain kuorolaulun alle kuulumattomiin. Myös väliaika tuntui olevan todella lyhyt, emme ehtineet nauttia tilaamiamme väliaikatarjoiluja loppuun tuona aikana. Mutta muuten ilta oli loistava ja esitys kansainvälistä tasoa. Kannatti matkustaa Porvoosta asti katsomaan!Uskomattoman hyvät laulajat😀, tanssikohtaukset vauhdikkaita ja upeita. Lavasteet parasta mitä on pitkään aikaan nähty, tehosteet hyvin käytössä, ja lavan alaosa hyvin hyödynnetty. Ja näyttelijät mahtavia, varsinkin pääosan esittäjä. Hänellä oli vaikea rooli, mutta miten hienosti hän sen hoiti. Kiitos upeasta teatteri kokemuksesta!!Notre Damen kellonsoittaja oli jälleen laatua, kiitos upeasta elämyksestä. Miljöö huolella toteutettu, henkilökunta erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Teille kannattaa tulla kauempaakin, kiitos! Notre Dame de Paris: Belle (поэтический перевод)

Elle porte en elle le péché originel La désirer fait-il de moi un criminel Celle qu'on prenait pour une fille de joie une fille de rien Semble soudain porter la croix du genre humain. Ô Notre-Dame “Täytyy sanoa, että melkoinen musikaaliohjaajavelho tuo Malvius. Hän pystyy sovittamaan isoista teattereista tutun maailmanluokan musikaalin pienempään suomalaiseen teatteriin niin, ettei eroa juuri huomaa. Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja on huippuammattitaidolla toteutettua kansainvälistä musiikkiteatteria.” Smackthejack

Oli todella vaikuttava esitys! Oltiin rivillä 13 permannolla. Ylälavastukset ei näy ja yli 170cm pitkän hankala istua. [Photos of Notre-Dame, a cathedral that defined Paris for centuries, before the fire.] Broken gargoyles and fallen balustrades had been replaced by plastic pipes and wooden planks. The largest of its bells, which dates to 1681, managed to survive the French Revolution and has been rung at some of.. Kuvitettuja Klassikkoja #78 - Notre Damen Kellonsoittaja. (1961). Kuvajulkaisut, 1956 Series. from Classics Illustrated (Gilberton, 1947 series) #18 [HRN 158] - The Hunchback of Notre Dame [2nd Painted Cover-New Art] 1. Notre Damen Kellonsoittaja. This issue was most recently modified b

Ystävänpäivää viettämässä toisen teatterista nauttivan kanssa. Alusta asti olimme sisällä tarinassa,jotenkin hämmentävän ihanaa. Petrus aivan timantti, ääni ja lavatyöskentely.Josefin kertakaikkiaan multitalentti. Ilkkaa ja Laria unohtamatta. Kaikki mukana olleet näytteliät olivat työnsä osaavia.Lavastus kertakaikkisen upea,ääni,valot,musiikki onnistunutta.Puvustukselle haluan antaa erityispisteet.Kun esitys oli ohi jäimme istumaan paikoillemme hämmentyneinä siitä tunteesta mikä mielessämme ja kehossamme kulki,sanoin kuvaamattoman hieno ja ihana fiilis. Näin seuraavana päivänäkin tuo tunne kantaa. Kiitos Tampereen teatteri tästä satsauksesta, teette mahtavaa työtä. Muistakaa halata toisianne onnistumisesta:) Notre Damen kellonsoittaja (engl. The Hunchback of Notre Dame) on vuonna 1996 julkaistu yhdysvaltalainen animaatioelokuva. Pääosassa on Quasimodo -niminen mies, jonka ilkeä tuomari Frollo on lukinnut Notre Damen kellotorniin. Hän toivoo pääsevänsä vapaaksi, mutta Frollo ei suo sitä hänelle

Score for The Bells of Notre Dame from the German Production translated into English by ofranklin_5 in Types > Instruction manuals Upea esitys ja hieno elämys! Ei kyllä jäänyt parannettavaa, oli kaikki niin kohdillaan. Iso kiitos kaikille teatterilaisille! Скачивай и слушай notre dame de paris belle и notre dame de paris belle на Zvooq.online Notre Damen kellonsoittajassa on onnistuttu kaikessa. Turha esittää korjattavaa sinne, missä mikään ei ole rikki. Erityisterveiset ja rispektii Marjatta Kuivastolle, että jo ensimmäisellä minuutilla olin aivan onnessani, että saan kuin istua Notre Damen kirkossa. Niin ja Petrus Kähkönen on saanut lisäfanittajan + Risto Korhosen kepparilla ratsastava kunkku oli kans yliveto!

Parasta teatteria mitä olla saattaa, kiitos! Itse teatteri hieno, kulku sujuvaa, jono lyhyt väliaikatarjoilussa, oikein olimme tyytyväisiä ja tulemme kyllä uudestaan!Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.Esitys oli loistava, nytkin tulee kyyneleet silmiin sitä ajatellessa. Kaikki esiintyjät olivat upeita (ei haitannut pääosan vaihtuminen, oli loistava), lavastus uskomaton ja valot oli tosi hyvin toteutettu. Patsaat saavat erikoiskiitoksen myös.Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.Ihan huikea esitys ammattitaidolla. Hieno ohjaus ja lavasteet. Musiikki oli myös taidokkaasti esitettyä ja kaunista.

Kaikki ryhmämme jäsenet pitivät näkemästään. Kulissit olivat vaikuttavat. Moni näytelmän kohta oli todella vaikuttava. Ja musiikki ja tanssi! Official website of Notre-Dame de Paris Cathedral. Notre-Dame de Paris Cathedral. Message from Mgr Michel Aupetit, 16 april 2019. « Chers frères et sœurs, chers amis, que ce drame permette à notre pays de retrouver une unité heureus topic/The-Hunchback-of-Notre-Dame-film-1939. fiwiki Notre Damen kellonsoittaja (vuoden 1939 elokuva). frwiki Quasimodo (film). htwiki Quasimodo (fim)

Notre Damen teatteriesitys oli viihdyttävä ja vaikuttava. Eritoten roolityöt Qvasimodolla ja kivipaitsailla!!! The Hunchback of Notre Dame. 1996 1 godz. Notre Damen kellonsoittaja. Finlandia (fiński). Zvonár u Matky Božej. The Bells of Notre Dame The Hunchback of Notre Dame - Notre Damen kellonsoittaja (1996) Kiitos upeasta henkeäsalpaavasta esityksestä eilen. Lämpimät kiitokset ja terveiset koko työryhmälle.Yllätyimme positiivisesti parvekkeella istuessamme upeasta akustiikasta koska saimme istua ja nauttia upeasta kuorosta heidän välissä. Mielettömän upea kokemus, koska kerrankin tuntui, että musiikki/esitys lävisti koko kehon ja hetki pysähtyi. Toivottavasti permannossa oli kaiuttimet tmv jotta hekin saivat samanlaiset väristykset ja elämykset kuorosta.

Esitys oli huikea. Mutta mukanani ollut ulkomaalainen ei siitä kyennyt nauttimaan. Esim. Ateenassa näytökset on tekstitetty sekä kreikaksi että englanniksi ja tämä olisi hyvä parannus Suomessakin. Find album reviews, stream songs, credits and award information for The Hunchback of Notre Dame - Alan Menken on AllMusic - 1999 - Much of this Much of this vast film score captures the sound and feeling of being in a huge cathedral, particularly the opening piece, The Bells of Notre Dame, which..

2. The bells of notre dame was a late addition to the score. The opening number can make or break a musical. Usually, it's the song that Released on June 21, 1996, The Hunchback of Notre Dame garnered considerable criticism from Hugo scholars—as well as from Hugo's family UPEA, upea ja upea esitys! Siis Notre Damen kellonsoittaja. Ihan kaikinpuolin.  Niin näyttelijäsuoritukset, lavastus kuin musiikki. Ehkä paras näkemäni näytelmä. Lämmin kiitos. Commercial (CD) published by Buena Vista Home Entertainment on 1996 containing original soundtrack, vocal from The Hunchback of Notre Dame with compositions by Alan NOTRE DAMEN KELLONSOITTAJA - Alkuperäinen suomalainen soundtrack / The Hunchback of Notre Dame..

'The Bells Of Notre Dame' from Walt Disney's 'The Hunchback Of Notre Dame' :) Had to upload this one again ;) En sång i Notre Dame Och Claude Frollo ville rensa bort all synd och skam Han var domare, såg ont i allt där han drog fram [Ta med zigenarpacket till Gør ej din ugerning mere beskidt lige her ved Notre Dame [Min samvittighed er ren!] Du kan lyve for dine soldater Du kan glemme og skjule din skam En ole käynyt teatterissa vuosikausiin. Kävin katsomassa Notre Damen ja pakko kertoa, että tykkäsin todella paljon. Esitys oli todella hieno kaikin puolin,  oli kertakaikkisen viihdyttävää. Hienot lavasteet, lauluesitykset, taitavat näyttelijät. Erityismaininta “patsaille”, olivat ehdoton suosikkini. Sain rahoilleni todellakin vastinetta. Teatterin henkilökuntakin oli ystävällistä porukkaa.Adjektiivit latistuvat tätä kuvaillessa, vaikka mitä kirjoittaisi. Aivan mahtava esitys – visualistit onnistuivat myös täydellisesti. Musikaali, joka livahti oopperan puolelle. En olisi voinut illaltani enempää toivoa. Tämän ensivierailuni perusteella tapaamme uudelleen 🙂

Arvokkainta, mitä meistä kullakin on, on aika. Ajan käyttäminen Notre Damen kellonsoittaja -esitykseen tarkoitti vaikuttumista ja pysähtymistä. Tällaisena aikana, kun eri tahojen järjestämien tapahtumien tulva ja runsaus on massiivinen, kyseinen esitys liikautti ja vaikutti vielä monen päivän päästäkin, ja epäilemättä kuuluu niihin, jotka muistaa vielä vuosienkin kuluttua. Kiitos.“Marjatta Kuivaston lavastus on yksi Tampereen Teatterin tuotannon päätähdistä. Silmissäni näkyi todennäköisesti sydämiä, kun astuin sisään saliin ja ensimmäisenä minua vastassa oli iso gargoilipatsas ja lyijylasi-ikkunoita. Lavasteet ulottuvat reilusti näyttämön ulkopuolelle ja muuttavat koko teatterisalin katedraaliksi, mitä Raimo Salmen kaunis valosuunnittelu täydentää. Erilaiset räystäspirut ovat juuri niin persoonallisia kuin pitääkin, kellotorni on toteutettu fiksusti ja lavastuksen osat liikkuvat paikoilleen ja pois kuin huomaamatta.” One Night in Theatre

Illan ylivoimaisesti parhaan näyttelijäsuorituksen teki roolihahmo Claude Frollo (Ilkka Hämäläinen), sekä Puhuvat Kivipatsaat. Kiitokset myös upeasta lavastuksesta vastanneelle työryhmälle!Kun on osaamista, se näkyy lopputuloksessa. Toimiva kokonaisuus, jossa ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä. Näytöksessä oli useampi päänäyttelijä sivussa ja tilalla “sijaiset”. Kokemuksen perusteella jäin miettimään, miten hyvä esitys olisi ollut “oikeiden” näyttelijöiden voimin, kun sijaistenkin kanssa lopputulos oli todella loistava 😉 Notre dame definition, a famous early gothic cathedral in Paris (started 1163). See more. Example sentences from the Web for notre dame. The church of Notre-Dame, partly modern, preserves a Gothic portal of the 16th century and a graceful tower of the same period Esityksessä kaikki oli hyvää. Roolisuoritukset erinomaisia, erityisesti mainitsen Ilkka Hämäläisen (Frollo). Lavastus oli häikäisevän upea. Mitään moitittavaa en keksi. Äänentoisto oli varmasti onnistuneinta, mitä olen teatterissa kuullut, musiikkia ja laulua oli oikein nautinto kuunnella.

Notre Damen kellonsoittaja oli vaikuttava esitys, jota kannatti tulla katsomaan kaukaa.  Nautimme esityksestä kokonaisuudessaan, koska sekä musiikki, näyttelijöiden suoritukset, lavastukset että valaistus onnistuivat erinomaisesti.  Teatteri tila oli käytetty loistavasti niin, että tuntui kuin olisi ollut aidossa katedraalissa.  Quasimodo, Petrus Kähkönen, päärooliin esittäjänä oli kerrassaan koskettava,  laulut saivat välillä kyyneleet virtaamaan.  Kiitos! [CLOPIN & CHORUS] Sing the bells, bells, bells, bells Bells, bells, bells, bells Bells of Notre Dame. [코러스] 오래 전 오래 전에 주께서 강림하였으며 빛나는 이 Long years ago did this story begin In this place of Notre Dame Two orphan brothers were both taken in By the grace of Notre Dame Current track: Hunchback of Notre Dame - Bells of Notre DameHunchback of Notre Dame - Bells of Notre Dame

Kun Quasimodo ja Phoebus viimein löytävät Ihmeiden aukion, romanit sieppaavat ja miltei hirttävät heidät Frollon vakoojina. Esmeralda saapuu kuitenkin paikalle ja kertoo Quasimodon ja Phoebuksen olevan heidän ystäviään. Ihmiset saavat tietää Frollon tulevasta hyökkäyksestä ja alkavat kiireesti pakata tavaroitaan. Äkkiä Frollo ja hänen sotilasarmeijansa ilmestyvät Ihmeiden aukiolle kuin tyhjästä ja pidättävät heidät kaikki. Frollo paljastaa Quasimodolle huiputtaneensa tämän johdattamaan hänet suoraan romanien luokse. Sitten Frollo määrää sotilaat viemään romanit vankilaan ja kahlitsemaan Quasimodon Notre Damen kellotorniin. Erityisesti pidin lavastuksesta joka levittäytyi myös katsomoon. Petrus Kähkönen ketteryydessään oli huikaiseva Quasimodo. Mutta suosikikseni nousi Risto Korhonen kertojana.

Esitys oli hieno ja koskettava. Lavasteet olivat upeat ja näyttelijät ammattitaitoisia ja lauloivat hyvin.“Tämä suosittu musikaali Notre Damen kellonsoittaja sai välillä kananlihalle ja välillä herkistymään. Kertakaikkiaan viiden tähden näytelmä! Ja mitkä upeat lavasteet, varsinkin ne upeat isot kirkonkellot jäivät mieleeni. Korvia hivelevä musikki, joka välillä oli aivan kuin ooperatason musiikkia. Puhuvat ja liikkuvat patsaat olivat mahtava ja hauska idea.” Ranteita myöjen taikinasaKerrassaan mahtava ja koskettavakin näytös. Ihanat laulut ja tanssit ja myös tarina. Aika meni nopeasti kelloa katsomatta. Huikeat näyttelijäsuoritukset, varsinkin Petrus Kähkönen, wau. Väliaikatarjoilut kruunasi ihanan kulttuuririennon. Suuret kiitokset mieleenpainuvasta nautinnosta.Näytelmän alussa katsoja tuuditetaan huolenpidon ilmapiiriin ja siihen uskoon että hyviä, välittäviä kanssaihmisiä on oikeasti olemassa. Uskomattoman hienolla näyttelijätyöllä katsoja johdatellaan piinaavan, lopulta kammottavan tilanteen syövereihin missä kauhuntunne on lähes käsinkosketeltavaa. Teatterista lähtiessä sitä katsoo kaikkea vähän uusin silmin – eikä niin kovin luottavaisena enää.Huikeaa, meitä oli 60 hengen bussillinen jo varttunutta väkeä, esitys hurmasi meidät täysin. Kyynel kimalsi silmäkulmassa ja lavastus antoi monia Wau-elämyksiä. Olette te taitavia!!!          KIITOSKIiTOSKIITOS!!!

Olipa upea elämys! Mukana oli ensi kertaa myös lapset (ns. Aikuisten teatteria katsomassa). Heille taisi jäädä myös mieliinpainuvat muistot kappaleesta ja teatterista.”Notre Damen kellonsoittaja on viiden tähden musikaali” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helsingin SanomatKerrassaan upea lokonaisuus! Katsomoon “levitetyt” lavasteet, iso joukkovoima, puvustus, maskeeraus, valot… Ja tietysti Petrus Kähkösen huima roolityö niin näyttelemisen, laulamisen kuin fyysisyydenkin osalta! Toki myös muut tekivät loistavaa työtä; ihana Esmeralda, ristiriitainen Frollo… Ei yhtään heikkoa lenkkiä! Kiitos!

Kiitos huikeasta esityksestä. Visuaalista ilotulitusta alusta loppuun, välillä jopa kylmiä väreitä. Ansaitsee kaiken suitsutuksen!Näytelmässä oli todella hieno lavastus, erityisesti pidin patsaiden henkiin heräämisestä. Kaikki näyttelivät todella elävästi roolinsa ja laulut olivat kauniita ja mukaansa tempaavia. Negatiivista oli vain lippujen korkeat hinnat sekä se ettei lippuja varattaessa voinut valita paikkoja vaan jotkut paikat vain annettiin.Ihailen sitä, miten saatte isoja teoksia tuotua pieneen teatteriin. Lava on käytetty hienosti hyväksi ja uutta tekniikkaa on tuotu tukemaan ratkaisuja hyvällä tavalla. Viime vuonna kävimme katsomassa Anna Kareninan ja kiinnitimme huomiota samaan asiaan. Erinomaista työtä.

Näytelmä oli tosi upea,kellonsoittaja oli mahtava näytteliä jos myös kaikki päänäyttelijät. Ryhmämme oli tosi tyytyväinen näkemäänsä. Kiitos kaikille.Esitys oli aivan ihana, loistavat näyttelijät ja laulajat, upea lavastus. Tämä oli teatteria isolla Teellä!!! Kokonaisuus upea ja vaikuttava. Kokonaisvaltainen kulttuurielämys, joka säilyy mielessä pitkään. Kiitos!“Tampeeen teatteri tarjoaa toinen toistaan loisteliaampi lavasteita, mukaansatempaavia musikaalinumeroita ja koskettavan tarinan, jolla on humaani sydän.” Sateenkaarenmaalari

“Ohoh: Risto Korhosella on hunajainen lauluääni.” ⭐️⭐️⭐️⭐️ Pirkkalainen, Antti JokinenItse esitys: ällistyttävän upea, esiintyjät antoivat  kaikkensa ja loistavia roolisuorituksia Lavasteet uskomattoman upeita Ohjaus ja musiikki aisteja hivelevää.Esitys oli juuri niin loistava, kuin odotukseni olivat ja asiakkaani olivat haltioissaan. Kuten minäkin. Kiitos!

Olin katsomassa Notre Damea ja istuin eturivillä. Näytöksessä oli kohtauksia, joissa lavalta nousi kaiderekvisiitta, joka valitettavasti peitti hieman näköalaa eturiviltä. Paikkoja ei kuitenkaan myyty näköalarajoitettuina, joten asia jäi hieman harmittamaan.Varasimme liput Aplodista noin vuosi sitten.  Arvostamme sitä, että  kanta-asiakas voi noutaa liput n. 1kk ennen näytäntöä. Musikaali oli loistava, varsinkin Pia Piltz Esmeraldana oli iloinen yllätys. Paras näytelmä vuosikausiin. Väliaikatarjoilut pelasivat sovitusti ja leivokset hyviä. December 2016 in University of Notre Dame. Congratulations to all of those who applied and got the blessing today of a yes to attend Notre Dame. Would love to hear from those deferred and those who like me after speaking with a local ND rep decided to apply regular decision to Notre Dame “Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja on upea musikaali ja syvästi inhimillinen kertomus meistä ihmisistä” Liisan seikkailut, Liisa TalvitieMusikaalit uppoavat minuun melkein aina ja käyn katsomassa niitä aina kun vain aika ja budjetti antavat myöden. Minulla oli ilo käydä Lontoossakin katsomassa pari esitystä muutama vuosi sitten. En vertaile, koska se ei olisi reilua. Notre Dame kokonaisuudessaan oli viihdyttävä ja monipuolinen. Olen ollut teatterin toimistossa töissä viisi vuotta ja kerran jopa kesäteatterin lavalla. Olen oppinut löytämään ja huomaamaan esityksestä muutakin kuin juonen ja onnellisen lopun. Pääesiintyjät erottuivat joukosta mahtavilla lauluillaan, mutta myös kuorolaulu oli omaa luokkaansa. Vedän suosikikseni Lari Halmeen, jonka laulunlahjoista en tiennyt etukäteen. Hän on myös ilo ikääntyneen mummun silmille. Mutta eivät muutkaan päähenkilöt jättäneet minua kylmäksi. Puvustukselle kiitos erikoisista ratkaisuista ja hauskoista yksityiskohdista. Lavasteet oli myöskin kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat. Koko tila oli otettu  haltuun. Joukkokohtaukset tansseineen ja lauluineen hipoivat välillä pilviä. Musiikin sovitus ei mennyt aivat nappiin minun mielestäni, mutta tähän esitykseen se sopi ihan mukasti. Laulajien keuhkoista ei tuntunut kertaakaan puhti loppuvan ja asia tuli joka kerta laulettua sillä tunnetasolla, mitä sen pitikin olla. Laulut pureutuivat selkäpiihin asti ja ilman kyyneltä silmäkulmassa en päässyt lähtemään katsomosta pois. Isot kiitokset kaikille osapuolille tasaisesti, myös keittiöhenkilökunnalle. Ilman väliaikaleivoskahvia näytös olisi ollut puutteellinen.

Täydellinen jokaiselta osa-alueelta. Näyttelijöitä, tanssijoita, ym henkilökuntaa oli enemmän kuin missään aikaisemmassa kappaleessa olen nähnyt. Kaikki esittivät osansa ihailtavasti. Kellonsoittaja Quasimodo oli kaiken edellä mainitun lisäksi tavattoman ketterä. Myös tanssijat olivat notkeita ja taitavia.  Suuritöiset, näyttävät kulissit. Musiikki oli myös nautinnollista. Koko teatterisitys oli suurenmoista  seurattavaa.Kiitokset hienosta esityksestä. Idearikas toteutus, mustalaisten näyttävät tanssinumerot, tasalaatuiset laulajat, mm.upean näköinen tulipalo, erittäin hyvä. Kannatti ajaa pari tuntia notre damea katsomaan. Saatamme tulla toistekin, Tampere on merkittävä teatterikaupunki. Perheestämme mukana olivat vanhemmat ja kaksi aikuista nuorta. Olimme kaikki yksimielisiä esityksenne taidokkuudesta.Notre Damen kellonsoittaja oli U P E A !!! Kylmät väreet alkoivat heti siitä kun patsaskuoro avasi äänensä ensimmäisen kerran. Ja VAU miten häkellyttävän hieno lavastus!! Upeasti otettu koko tila haltuun ja saatu luotua satumainen tunnelma. Koko työporukka katseli ihastellen ja sain itsekin suuret kiitokset onnistuneesta teatteri-illasta – aivan kuin olisin ollut muka itse siihen vaikuttamassa.Eipä muuta voi sanoa et loistava. Kolmannen kerran näin ja uudestaan voisin vielä katsoa. Vieläkin fiilistelen loistavaa lavastusta, ryhmäkohtauksia, esmeraldaa, quasimodoa ja erityisesti loistavaa frolloa.Tampereen teatteri on tuottanut viime vuosina upeita musikaalielämyksiä. Oikein odotamme, millaisia yllätyksiä teatterinne myös tulevaisuudessa tarjoaa. Iso kiitos ihanista elämyksistä. ❤

 • Nettikone macea.
 • Insert google maps to website.
 • Kvtes lapsi sairaalassa.
 • Where to watch stargate.
 • Ojaniitun kenttä lohja.
 • Tampereen itsenäisyyspäivän ilotulitus 2014.
 • Fahrrad flohmarkt düsseldorf 2018.
 • Suicide squad ikäraja.
 • Riippumatto hammock.
 • First deposit bonuses.
 • Toimintatuokio ideoita.
 • Vanhusten ateriapalvelu turku.
 • Paracord ranneke päättely.
 • Mpkk haku 2018.
 • Playstore card.
 • Paksusuolen syöpä nuorella.
 • Karting 2017.
 • 5 vuotisneuvola tehtävät.
 • Vaahtoaako ruokakerma.
 • Stenbutik skåne.
 • Karkkikranssin teko.
 • Haaga helia pääsykoe 2017.
 • Biokaasu polttoaineena.
 • Silkkilakanat kokemuksia.
 • Entfernung travemünde niendorf.
 • Hi virus oireet.
 • Astianpesukoneen asennus hyvinkää.
 • Finnish american heritage center.
 • Opiskelija luottokortti.
 • League of legends champions prices.
 • Windows 10 kirjastot.
 • Yuneec typhoon g bedienungsanleitung.
 • Maanpainekerroin.
 • Yty jäsenmaksu 2016.
 • Lahja muistisairaalle.
 • Pohjolan perinne.
 • Keramiikkakellari.
 • Alaska metsästyspuvut.
 • Israel eilat turvallisuus.
 • Puuntyöstökoneet turku.
 • Tulehtuneen korvalävistyksen hoito.