Home

Lettikirjat

Olen opetellut trendikkäät lettikampaukset YouTubesta. Itse pidän amerikkalaisista videoista, sillä jostain syystä suomalaiset videot ärsyttävät. Innostuin leteistä jo ennen kuin niistä tuli ”hitti”. Meidän pitkille hapsutukille ei muita vaihtoehtoja aamuisin oikein ole, kuinletittää kuosiin. Olisipa tuollaiset kiharat, jotka voisi vain pilvenä antaa leijailla olkapäille… (Letitän muuten mielelläni myös muiden lasten ja aikuisten hiuksia. )Täällä väkerretään joka aamu ekaluokkalaiselle ne kaksi palmikkoa. Ja menee jo ihan rutiinilla. Suurin syy niihin on se, että jos ne estää yhdenkin täin eksymisen siihen päähän, niin se on sen arvoista! (Eskariaikana niitä täitä oli kahdesti!!!)

Samankaltaisia videoita

Isin ja tyttöjen lettikirja Teksti: Matti Airola Valokuvat: Anna Autio Kustantaja: Schildts & Söderströms, 2015 Mistä: arvostelukappale kustantajaltaSe oli kyllä kiva, se tekstaripalsta-juttu. Tuli tosi hyvä mieli. Varsinkin kun siellä yleensä enemmänkin haukutaan. 🙂Ärsyttävintä on silti se, että nyt letittää sit isätkin. Viettävät isä-tytär-aikaa ja loihtivat upeita kampauksia ihan vaan siinä ohessa. Aamuisin, kun meillä huudetaan eteisessä ulkohousuja jalkaan, nää isukit ehtii istua rauhassa ja loihtia tyttärilleen ranskalaisia ja twistejä. Tosta vaan. Ja minä väännän kerta viikkoon sen saakelin sivuponnarin.Kun nämä kaksi asiaa yhdistää vahvaan kunnianhimoon ja ajoittain roihahtavaan haluuni tehdä kaikenlaista käsillä, saadaan mielenkiintoisia virityksiä.nakit ja MUTSI on perhe- ja ruuhkavuosipainotteinen lifestyleblogi, jossa kaaosvuosien läpi yritetään rämpiä nauramalla.

MKGamerr – Creepypastaa Suomeksi #54 Mr. Widemouth

Ainakaan tällä hetkellä kustantamon oman kirjakaupan sivuilta puuttuu ostamisen mahdollistava linkki kirjaan Iltasatuja kapinallisille tytöille. Onkohan se loppu, vai mistä kiikastaa?Noin! Löytyikö teille uusia kirjatuttavuuksia, vai olivatko kaikki vanhoja tuttuja? Kertokaa ihmeessä tekin kokemuksia ja ajatuksia näistä kirjoista kommenteissa. Siitä on varmasti apua muille Lähiksen lukijoille.

Etusivu Jennishairday

 1. Jokainen kirjan tarina on sivun mittainen ja sen vieressä on eri kuvittajien tekemät potretit tarinan sankarista. Teksti on kirjoitettu satumuotoon, vaikka sen jokainen sana on totta. Kirja tarjoaa uutta tietoa myös aikuiselle lukijalle, mutta parasta on ollut nähdä se into ja oivallus, jonka kirja on saanut pian kuusivuotiaassa esikoisessa aikaan. Ihmeitä tehdäkseen ei tarvitse taikasauvaa.
 2. Kiitos! 😀 Arvaa onko yks mimmi muuten just kitisemässä lettiä tossa vieressä… aaargh! 😀
 3. Video tehty kaupallisessa yhteistyössä Batisten kanssa. Kiitos ihan hurjan paljon Matti Airolalle!

Isin ja tyttöjen lettikirja

 1. Meille saa tulla letittämään!!! Noi lettikirjat on oikeesti varmaan hyviä ja ehkä jopa mä voisin oppia.. jos vaan jaksaisin opiskella. 😀
 2. Moikka! Anteeksi, että pääsen selventämään asiaa vasta nyt – tästä on kyselty muitakin kanavia pitkin eilisillan ja tämän päivän aikana. Kirja tosiaan myytiin loppuun kustantajan kaupasta vikkelään. Mutta sitä on tulossa lisää 12.12. Silloin alekoodikin on vielä voimassa, ja kirja ehtii hyvin jouluksi kotiin. Jos kirjan tahtoisi nyt ja heti, sitä löytyy ainakin Adlibriksestä ja varmasti muiltakin jälleenmyyjiltä 🙂
 3. Lettikirjat. Yhteystiedot
 4. en, Manninen & Yrjänä-Siivonen), joka ilmestyy loka-marraskuussa. Siinä nuo työvaiheet on tehty valokuvin, joten josko se sitten oikeasti helpottaisi sitä omaakin väkertämistä. 😉

Isin ja tyttöjen lettikirja Lastenkirjapin

En pysty tiivistämään tämän kirjan hienoutta näin lyhyeen tilaan, mutta koitan: r-a-k-a-s-t-a-n tätä kirjaa. Se kertoo 100 tositarinaa tytöistä ja naisista, jotka ovat ihan oikean elämän supersankareita. Osa heistä on elänyt kauan aikaa sitten, osa elää yhä. He ovat esimerkiksi merirosvoja, tieteilijöitä, vapaustaistelijoita, taitelijoita ja astronautteja. Nämä satuprinsessat ovat todella muuttaneet maailmaa ja kulkeneet rohkeina itse valitsemiaan polkuja. Vaikka fiktiiviset hahmot ovat lapsille ja heidän mielikuvitukselleen tärkeitä, on ihanaa voida tarjota rinnalle tällaisia esikuvia.Isin ja tyttöjen lettikirja opastaa letityksen saloihin havainnollisten piirroskuvien ja tekstin avulla. Jokaisella aukeamalla on myös valokuva valmiista letistä ja lisävinkkiosio.

Kohokukkia - RAUMALLA LETTIKOULUSSA Tubettaja

 1. Ja sitten vielä se lupaamani alekoodi. Koodilla lahiomutsi saat -30 % alennuksen kaikista Kustantamo S&S:n tämän vuoden normaalihintaisista lastenkirjoista. Alennus on voimassa 18.12. saakka, ja siihen mennessä kirjat pitää myös tilata, mikäli ne mielii saada jouluksi. Postikulut ovat 2,90 euroa riippumatta kirjojen määrästä.
 2. Kaikki some-kanavat pullistelee toinen toistaan upeampia palmikoita, idyllisiä, ylivalottuneita kuvia, hymyjä ja yhdessäolon riemua. Nämä näppäräsormiset äidit ahertavat aamuisin pellavapäisten tyttäriensä pehmeisiin hiuksiin putouksia ja ruotoja (niin mitä ja mitä?!) vailla ahdistavaa aamukiirettä. Viimeiseksi he vippaavat omat kiehkuransa upealle letille, ihan tuosta vaan, suit sait!
 3. Mä voin letittää teidän lasten tukat siihen asti, kunnes tuo oman neidin (2kk) tukka kasvaisi siihen malliin, että sais letitettyä. 😀 Mä tykkään tehdä, mut mulla ei oo ketään, kelle tehdä 😩 oon siis myös aika surkea. 😂
 4. enkin; mun valitta
 5. ulla oli letityskokemusta vain nuoruudestani kilpahevosten kanssa. Viisisataakiloisten hermokimppujen harjan sykertä

Tarinoita ja yhteisiä hetkiä lasten joululahjapaketteihin - Lähiömuts

Paikkaansa hakevia kirjoja, aavistuksen verran vaisuja kirjoja, nakit ja

 1. Lähiaikoina on julkaistu paljon lettikirjoja tytöille. Missä on poikien lettikirjat? Taidanpa julkaista sellaisen pojille, sillä yhtälailla pojat voivat letittää tukkaansa ja nykyään letittääkin
 2. You are commenting using your Google account. ( Log Out /  Change )
 3. Tämän vuoden lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-voittajan sivuilla päästään kurkistamaan erään kerrostalon eri koteihin ja tutustumaan sen erilaisiin ihmisiin. Talossa asuu muun muassa netissä trollaava Erkki, kuninkaanlinnasta yksiöön muuttanut prinsessa ja juhlia rakastava Laineiden perhe.
 4. Ihanaa, että joku jaksaa oikeesti opiskella noita lettejä! Ku onhan ne tosi hienoja. Mut mulla ei vaan kärsivällisyys… se ei vaan riitä!

Letittäjät - Nakit ja Muts

Rouva Huu lupaa tuonnempana paneutua tähän kiistanalaiseen kirjaan.Mutta sitä odotellessa totean, että on tärkeää, että lasten- ja nuortenkirjallisuutta työnsä puolesta seuraavat pyrkivät pitämään laadullista rimaa korkealla. Kielellinen kömpelyys ja vastuuton kirjan toimittaminen ja/tai suomentaminen tai lapsen ymmärrykseen vähättelevästi suhtautuva asennoituminen ovat asioita, joihin on lupa ja jopa suoranainen velvollisuus puuttua. Ja toisaalta, myös lapsen makua ja valintoja pitäisi kunnioittaa, eikä ampua alas lapsen henkilökohtaisia valintoja ja mieltymyksiä.Mitäpä aikuinen voi tässä tilanteessa tehdä? Mielestäni ainakin kiinnittää lapsenkin huomio kökköön ja lukijan ymmärrystä vähättelevään kieleen.Lasten kirjalliset intressit ovat entistä enemmän markkinavoimien vietävissä. Lasten vanhemmilta ja muilta lapsen lähipiirin aikusilta tulisi vaatia entistä enemmän myös mediakriittisyyttä ja taitoa keskustella isosti mainostettujen, brändättyjen kirjatuotemerkkien laadusta lapsen kanssa. En minäkään Oikeuden voittoa roviolle toivottelisi. Luin sitä oman kolmasluokkalaiseni kanssa, ja kieltämättä teksti oli erittäin viimeistelemätöntä kuten se aika monissa uusissa käännöskirjoissa näyttää olevan. Mutta kyllä se lapselle näytti olevan elämys, että kirja sijoittuu hänen suosikkipelimaailmaansa. Sille, joka ei ole sen mailman sisällä, Oikeuden voitto ei kyllä anna paljoakaan. Kirjassa jätetään kertomatta paljon sellaisia asioita, joita ei Minecraftin pelaajalle erikseen tarvitse kertoa ja joiden kertominen oikeastaan tekisi tekstistä vähän kornin selittävää. Minecraftin pelaaja kyllä tietää, millainen tunnekokemus on endermanin tai creeperin ilmestyminen (nämä nimet oli kyllä suomennettu, mutta en enää muista suomennoksia, kun lapseni puhuu näistä englanninkielisillä nimillä).Eli kaikenkaikkiaan sanoisin, että mina en myöskään itse pitänyt kirjasta, mutta omaa kohderyhmäänsä ajatellen se on avian erinomaisen toimiva. EDIT: Rohkaistuin ja laitoin nyt pari kuvaa lettiuroteoistani julki. Kiepsautusponnari-kalanruotoletti. Messy, mutta ei tarkoituksella.

Voih! Minä letittäisin! Mutta mulle on siunaantunut vain poikia (ja tiedä sitten mikä todellisuus olisi jos tilanne ei olisi tämä). Onneksi on veli ja veljen tytöt, ei sillä että niiden hiuksia letittelin, vaan panin hankkien lettikirjan lahjaksi 😛 Lähiaikoina on julkaistu paljon lettikirjoja tytöille. Missä on poikien lettikirjat? Taidanpa julkaista sellaisen pojille sillä yhtälailla pojat voivat letittää tukkaansa ja nykyään letittääkin.

Pikkujoululahja Nuorelle Joululahjas

Pitkät hiukset ovat tytöille! Siis mitä? - Poikien Äidi

 1. Äh joo, se on ainakin kustantajalta kokonaan loppu. Kysyn vielä, josko ne tietäisivät, saako sitä muualta. Ihan mahtava värityskirja muuten!
 2. Error: No connected account. Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.
 3. en, ja erään tuttavani kakkosluokkaa käyvän pojan mielestä se on maailman paras kirja - ja juuri siksi, että se sijoittuu hänen suosikkipelimaailmaansa.En ikävä kyllä voi siitä huolimatta teeskennellä, että kirja olisi kohderyhmän ylistyksestä huolimatta millään tavalla laadukasta lastenkirjallisuutta, tarkastelipa sitä sitten tarinan tai kielen kannalta. Suosio ei välttämättä kerro mitään muuta kuin siitä, että kirja on suosittu. Creepereitä ei oltu käännetty, mikä nyt ei ehkä ole synneistä suurin. Enemmän
 4. Meille saa tulla letittämään!!! Noi lettikirjat on oikeesti varmaan hyviä ja ehkä jopa mä voisin oppia.. jos vaan jaksaisin opiskella. . Veera says: Vastaa. 25.9.2015 at 20:49
 5. ustakin se kirjoitus oli hyvä.
 6. ulla sotku tulee sivutuotteena.

Itse kun olen töissä vanhainkodilla niin tykkään todella paljon letittää heidän hiuksiaan. Tiedä sitten tykkäänkö minä siitä enemmän vai he 😂 ihana video ja paljon vinkkejä tuli myös itselle, ei olisi tullut mieleenkään käyttää kuivashamppoota tuossa hommassa 😊Meillä kans 12 vee on hiukan kiinnostunu, joka sekin on siis enemmän kuin minä. 😀 Mä oon pienestä asti laittanu omaa tukkaani, mutta en oo koskaan oikein saanu kiksejä muiden hiusten letittelystä. Kai multa puuttuu joku hoivavietti. 😀

Ajastinkolumni: 90-luku, olikin jo ikävä - Hämeen Sanoma

Jätä suosiolla isälle se letityshomma. Ja sitä paitsi, jos sun lapset ei vaadi lettejä, niin tätsit.Ostin tämän kirjan kirjamessuilta ihan vain sen herkullisen kuvituksen ansiosta. Enkä ole ainut, joka siitä on vaikuttunut: Finlandian lisäksi Mander voitti tänä vuonna Rudolf Koivun -lasten- ja nuortenkirjakuvituspalkinnon. Talon jokaisen asukkaan tarina on kirjoitettu riimitellen runomuotoon. Kirja ilmestyi alun perin ruotsiksi, ja Mander on itse tehnyt myös suomenkielisen niteen tekstit. Talon asukkaiden tarinoissa onkin veikeää sanoilla leikittelyä, jota aikuisen on kiva lukea ja lapsen kuunnella.Matin Instagram: https://www.instagram.com/isijatytot/ Matin Facebook: https://m.facebook.com/isijatytot/Kirja sisältää kymmenittäin kampauksia. Ranskalainen, hollantilainen, kalanruoto. Neliosainen ranskalainen. Viisiosainen hollantilainen. Neliosainen nauhan kera. Kolmiosainen sotkuisena. Vaikeustaso nousee pian.

Letti Oscarit | Jennishairdays

Kerran vietin aikaa youtubessa opiskelemassa juuri niitä kalanruotoja yms. kiemuroita. Mutta siihen se ”innostus” sitten jäikin. En kertaakaan selvinnyt edes koittamaan :). You are commenting using your Twitter account. ( Log Out /  Change ) Kirjan tarina kertoo siilin ja lapsen ystävyydestä, ja samalla sanoittaa lapsen tuntoja isoäidin kuolemasta. Mutta tämä kirja ei ole kirja kuolemasta, vaan herkkä kuvaus lapsen maailmasta ja elämän jatkumisesta. Vesivärikuvitus on kaunis sekä oivaltava, ja kirjan teksti on yksi upeimmista, mitä suomalaisista lastenkuvakirjoista olen lukenut. Kirjan kirjoittaja ymmärtää, että lapset ovat fiksuja. Hän ei kirjoita kaikkia nyansseja auki, vaan antaa sanoista kumpuaville tunteille tilaa leijailla kirjansivujen yllä.Nämä kirjat mullistivat meidän perheen aamut. Enää ei tarvinnut kriiseillä Ronja Ryövärintyttären kanssa sen kanssa, että hiukset tulivat edes harjatuiksi. Sain vihdoin harjata hiukset ilman itkua ja mikä parasta; alkaa tehdä lapselle lettejä!Joskus ahdistaa enemmän, toisinaan vähemmän, varmaa on ainoastaan se, että yhdestäkään viikosta ei selvitä ilman pinaattilättypakettia.

Pottux – Pelataan Farcry 4 – osa 9 – Blarg

Meillä on hei niin hyvin asiat, että tuo kymppivee opettaa äitille lettejä. Ei nyt tähän saakka muuta kuin kalanruodon, mutta jotain se on sekin. Ja meillä myös tyttö letittää Äitin hiuksia toisinaan ?. Tytöllä on just ne pellavaiset hiukset, mutta aivan hurjan ohuet ja nyt lyhyetkin vielä. Muutaman kerran kuussa saan tehdä letin tai ranskiksen. Mua myös harmittaa etten aamuisin ehdi laittaa tytön hiuksia, tyyppi jää nukkumaan vielä kun mä jo singahdan töihin.Jos meidän tytöt pyytää kampauksen hiuksiinsa, mä saan aikaiseksi ponnarin (mut hei, kuitenkin sivulle tai keskelle) tai sitten vaan ne ihan tavalliset palmikot. Yleensä en niitäkään, koska a.) ei ole aikaa, b.) ei löydy hiuslenkkiä, c.) joku huutaa, d.) kalanruoto? Mikä hemmetin kalanruoto?!

Hämeen Sanomat 19.07.2016 - Lehtiluukku.f

 1. ..tietokirjakatsauksessa nousi neljä teemaa ylitse muiden: ohjelmointiin liittyvät kirjat, videopeli Minecraftiin liittyvät opukset, legokirjat, joihin on liitetty ovelaa tuotemarkkinointia sekä lettikirjat
 2. en on ihanaa! Mä en ole koskaan osannut ja nyt saan omalla ekaluokkalaisellani harjoitella 😉 Tytöllä on paksu kiharapilvi jo alaselkää hipomassa, joten materiaalia riittää. Mulla on nyt hanskassa tavallinen ranskis ja sen eri variaatioita. Kalanruotoletti on vasta opeteltu ja sen kanssa nyt treenataan. Seuraavaksi listalla on kampauspään (:D) toiveesta vesiputousletti. Letittä
 3. Minun nuoruudessani ranskalainen oli hieno juhlaletti. Nyt se on arkinen perusletti, joka opetellaan ensimmäisenä.
 4. Kirjan kuvat ovat lämpimiä. Suloiset lapset hymyilevät iloisesti, mutta vailla turhaa kiiltokuvamaisuutta. Tytöillä ei juuri ole vaaleanpunaista hörselöä yllään, vaan kuvissa nähdään tummia vaatteita ja Mini Rodinin kaltaisia reippaita, neutraalinsävyisiä kuvioita.
 5. Kiitos tästä, kyselinkin jo lastenkirjavinkkejä tuossa taannoin joten tämä oli tervetullut aihe! Tuo siili pitää ainakin saada, herkisti mutsin jo näillä tiedoilla. Itse voisin myös suositella Max Velthuijsin Sammakko-kirjoja, joissa käsitellään myös ns. vaikeampia aiheita. Muistan kun lainasin ensimmäisen sammakkokirjan, taisi olla ”sammakko on surullinen” nimeltään ja se oli niin ihanan lämpimästi kirjoitettu että lukijan piti pyyhkiä silmänurkkia vähän väliä 🙂
 6. ”Kohokukkia” -10 euroa 4+4 Basic ja 5+5 Premium seteistä, ”Kohokukkia20” -20 euroa 6+6 Professional setistä!

Mä niin tykkään sun tavasta kirjoittaa. Tätä blogia on aivan huippua lukea! Ja mitä tohon letitykseen tulee, mulla on onneksi 2 lyhythiuksista poikaa. ?Oli tämänvuotisia, joten tutkin asiaa, miksi ei näkynyt alennusta. Kiitos vastauksesta ja kiitos myös tästä kivasta kirjavinkkausjutusta, nää on aina kivoja!Joakim Karud ’ Jazz · Instrumental · Hip Hop ’ Best Of Mix [2016] https://www.youtube.com/watch?v=X043YX8Ruaw

Lyhyet hiukset tytöille

S&S:n kustantamia lastenkirjoja ei tule vuodessa montaa, mutta ne ovat poikkeuksetta laatuluettavaa. Kuvituksesta nauttii sekä aikuisen että lapsen silmä ja tarinat ovat oivaltavia. Näitä kirjoja on aikuisenkin kiva lukea. Parhaimmillaan sitä fiilistelee sanoja niin paljon, että niitä oikein maistelee lukiessaan. Kas näin: Lettikirjat ovat kyllä ihania. Minulla on omana muutama ja niistä saa kyllä innostusta, tosin sen verran taitamaton ja kömpelö olen, että etsin lisäapua lettivideoista. Onneksi niitä on niin hyvin Youtubessa. Joooo!!! Ihan mahtavaa! Jos tuut vaikka aamuisin aina tähän meille letittelemään, ni helpottaa meitä molempia. 😀Noissa kiharoissa on vaan se takkupuoli… että kun tuossa harteilla lainehtivat, parin tunnin kuluttua ovat jo ihan takussa. 😀Ihailen suuresti niitä, joilla riittää pinnaa ja näppäryyttä kampauksiin. Ilahduin kovasti Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirjasta Schildts & Söderströms, 2015), jonka tekijä todellakin saa väkerrettyä kaikenlaista lastensa hiuksista. Airolan letit olivat entuudestaan tuttuja hänen blogistaan Isin ja tyttöjen hiushommat.

MARCUS – ÄLÄ PELÄSTY -HAASTE

Kirjan kertojaminä on lapsi, joka ajattelee äidin lähteneen hänen takiaan ja siksi että ”hän ei halunnut enää mitään”. Avuksi lapselle ilmestyy mielikuvitusolento, jonka kanssa lapsi alkaa käydä läpi tunteita, joille tuskin edes vielä tietää nimeä: vihaa, epätoivoa ja pelkoa. Puuvärikuvitus on kaunis ja kylläinen, mikä tuo kirjan vakavan aiheen rinnalle lämpöä ja hellyyttä.Tänään on luvassa joululahjavinkkejä uusista erinomaisista lastenkirjoista sekä meillä kulmistaan kuluneiksi rakastetuista niteistä. Tuolta alempaa löydät myös alekoodin kirjakaupoille. Kirja on mainio joululahja juurikin lapsille, sillä satuja todellakin luetaan monen monta kertaa. Ja kun lapsi varttuessaan siirtyy lastenkirjoista eteenpäin, aina jostain löytyy lastenhuoneen kirjahylly, johon hyvät satukirjat ovat tervetulleita.

Letityksen alkeet | Jennishairdays

Lue lapselle – tunne lapsesi

Muistatte ehkä, kun kirjoitin tästä Huimaa-lastenfantasariakirjasarjan ensimmäisestä osasta enemmän täällä? Kiepaus-kirjan päähenkilö on kahdeksanvuotias Lenna, joka asuu Kardumissa, maailmassa, joka on kääntynyt ylösalaisin. Se on Lennalle ihan tavallista, sillä hän on elänyt koko elämänsä niin. Arki on oikeastaan aika tavallista, kunnes Kardumista alkaa loppua puhdas vesi ja Lennan perheineen on lähdettävä etsimään parempaa tulevaisuutta muualta.Prinsessavärityskirjasta. Se on tosiaan suomenkielisenä loppu, mutta siitä löytyy ruotsinkielinen versio täältä. Värityshommiinhan se ei vaikuta, kummalla kielellä prinsessat on kirjassa esitelty 🙂Minulla oli kunnianhimoinen tavoite tehdä tämä postaus niin, että olisin liittänyt kirjan kuvien oheen kuvia sen mallin mukaan itse tekemistäni leteistä, mutta ei sösses, ei niitä voinut kuvata saati julkaista. Siksi saatte nähdä nyt vain kirjan kuvia.Ja kun kokeilin laittaa tuon alennuskoodin ja vahvista koodi niin mitään ei tapahtunut eli mitään alennusta ei tullut. En ehtinyt kokeilemaan muilla selaimilla (että onko Firefox ongelma), mutta ajattelin nyt kuitenkin raportoida :/

Nämä lettikirjat ja letit ovat tosiaan pinnalla nyt. Minä olen jo ennakkotilannut Kaunista letittäen lettikirjan (Suominen, Manninen & Yrjänä-Siivonen), joka ilmestyy loka-marraskuussa Okei, no sitten jää vaihtoehdoksi että hinta oli jo valmiiksi alessa (esim. noi lettikirjat ovat nyt sen vajaan kympin, toinen tosin taisi jo loppua) tai että koodissa on jotain häikkää. Toiminut se kyllä on, ja itselläni toimi nyt, kun kokeilin, mutta jos on ongelmia, laitetaan se toimimaan. Ihan varmasti saat alen 🙂 Ihana raportti. Kiitän. Omat vinkkaukset estivät pääsyn paikalle mutta kiva oli lukea ja vielä kivempi huomata että monessa asiassa olen täysin samaa mieltä. Esim. Ihon alaiset on mahtava! Isin ja tyttöjen lettikirja ja muut aiheesta julkaistut, myyntilistoilla komeilevat lettikirjat kertovat riittävästi aiheesta. Ja tolppakorot, ne tulivat takaisin jo viime kesänä. Vyölaukkuja ja minireppuja en ole vielä.. Isin ja tyttöjen lettikirja ja muut aiheesta julkaistut, myyntilistoilla komeilevat lettikirjat kertovat riittävästi aiheesta. Nyt on vaimo-Clintonin vuoro. Myös ysärin tyttöja poikabändeissä vaikuttaneet laulajat..

Hämähäkki | Jennishairdays

You are commenting using your Facebook account. ( Log Out /  Change ) Juuri kun mä olen jotenkin saanu itseni vakuuteltua siitä, että oon ihan kohtalainen äiti vaikken askartele omaa saippuaani, säilö kurkkuja, marjasta tai vala lasten kanssa kynttilöitä, löytyy uusi rima ylitettäväksi. Tai mun kohdalla alitettavaksi.Selvää on, että tämä on täysin epäreilua. Olen niin kateellinen, että halkean! Meidän lapsilla ei, yllättäen, ole lettejä. Olen niitä onnettomia äitejä, jotka ehkä kerran viikossa muistaa muistuttaa lapsia harjaamaan tukkansa. Niitä, joiden lasten kuontalosta saattaa paljastua lehtiä, oksia ja pillimehun pilli. Tarina kertoo myös äidistä, joka kaivoi lapsensa pitkästä takkutukasta hapankorpun. Se en tosin ollut minä. Kai. Molemmat lettikirjat ovat nyt tarjouksessa 9,99 euroa kappaleelta. Okei, no sitten jää vaihtoehdoksi että hinta oli jo valmiiksi alessa (esim. noi lettikirjat ovat nyt sen vajaan kympin, toinen tosin taisi jo.. Ja kiitos kirjavinkistä, sarja on mulle tuntematon. Pitääkin siis katsella kirjastossa ja kirjakaupoissa sillä silmällä!

Pidän siitä, että Kiepauksen kerronnassa ei aliarvioida lapsilukijoita. Kirjassa katsotaan maailmaa, elämän pieniä iloja ja suuria pelkoja lapsen silmin. Kirja ei lässytä tai kaunistele, mutta ei myöskään paisuttele ja kauhistele. Itse luin kirjaa iltasatuna lapsille, mutta se sopii myös sujuvasti lukevan pikkulukutoukan itse luettavaksi. Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. ( Log Out /  Change )

Nykyarjessa ei enää ehditä joka päivä istua lettikampauksia vääntämässä, ja lettikirjoista on tullut meidän vapaapäiväjuttu. Minä keitän kahvia, ja sillä aikaa esikoinen valitsee kirjasta pitkän harkinnan jälkeen jonkun kampauksen. Perustamme keittiönpöydän ääreen kampaamon, jossa ihan rauhassa suin lapsen hiukset leteille kirjan ohjeiden mukaan. Siinä on jotain sellaista, jonka uskon jäävän muistoihin tästä ajasta sekä lapselle että minulle. Molemmat lettikirjat ovat nyt tarjouksessa 9,99 euroa kappaleelta.

Frozen – Lettejä ja kampauksia | Lastenkirjapino
 • Kotilääkäri mediakortti.
 • Talousrakennus wikipedia.
 • Joukkuevoimistelu kilpailu.
 • Www lvm ee villakoidula.
 • Kukuti bobo choses.
 • Reggae tyylisiä vaatteita.
 • Benjihyppy hinta.
 • Keskivaiheen alkoholismi.
 • Aasialainen ruoka verkkokauppa.
 • Allekirjoitetun työsopimuksen purkaminen.
 • Coca cola puhdistusaineena.
 • Kaakelitarra bauhaus.
 • Dl1/3n paristo.
 • Koirahoitola kymenlaakso.
 • Bardolino kokemuksia.
 • Fahrradladen erfurt thüringenpark.
 • Avatar maker osu.
 • Atherosclerosis.
 • Tom and jerry movie.
 • Bhagavad gita suomeksi.
 • Elimistön tulehdustilan hoito.
 • Emma taideteokset.
 • Futsal liiga tv.
 • Ardenner myydään.
 • Wohnung mieten niederndorf ebbs.
 • Luoteis lappi pidä mielessä.
 • Razer deathstalker ultimate hinta.
 • De perfecte man.
 • Marnie stardew valley.
 • Besafe babyskydd instruktion.
 • Maakaasun käyttäjät suomessa.
 • Schwarzkopf tukku.
 • Virtsaa vai lapsivettä.
 • Man bun suomeksi.
 • Toinen raskaus blogi.
 • Longyearbyen norge.
 • Juliaaninen kalenteri joulu.
 • Kaasutakan asennus.
 • Miten piirretään kettu.
 • Hierojakoulu tampere.
 • Be sulamispiste.